Bouwtechnische keuring

Een bouwtechnische keuring is aan te bevelen bij de aan of verkoop van uw woning. Het uiteindelijke resultaat, een bouwkundig rapport, is zeer uitgebreid. Ook zijn de rapporten geschikt en voldoen ze aan de eisen die gesteld zijn ten behoeve van de Nationale Hypotheek Garantie. Het bouwkundig rapport is helder en in begrijpelijke taal geschreven, voorzien van foto’s en wordt full color aangeleverd. De bouwtechnische keuring wordt uitgevoerd door een ervaren bouwkundig inspecteur. Het bouwkundige rapport geeft u inzicht in de staat van de woning, tevens bevat het bouwkundig rapport een kostenraming voor de directe noodzakelijke kosten en de te verwachten kosten binnen 1 tot 5 jaar.

De totale bouwkundige keuring is visueel en niet-destructief. Asbest zal worden gemeld indien het eenvoudig visueel waarneembaar is, de inspectie is echter geen asbestinventarisatie. Aanwezigheid van asbest kunnen wij middels deze inspectie niet totaal uitsluiten. Gebreken die na het verwijderen van wand afwerkingen, aftimmeringen e.d. zichtbaar worden vallen buiten de scope van deze visuele inspectie.

Wilt u meer weten over bouwtechnische keuring? Vraag een vrijblijvende afspraak aan en gezamenlijk kunnen wij dan bekijken wat ST Bouw & Consult B.V. voor u kan betekenen.

Neem direct contact met ons op

Bekijk de projecten van ST Bouw & Consult B.V.